FI | EN
Rinotop Oy

Tietoa meistä

Rinotop tarjoaa teollisuudelle teknisten muoviosien monipuolista kokonaispalvelua.

Alihankintapalvelumme sisältää tuoteideoinnin ja -suunnittelun, muottisuunnittelun ja -valmistuksen sekä tuotevalmistuksen ruiskupuristustekniikalla. Palveluun sisältyy myös mm. maalaus, painatus, kokoonpano ja tarvittaessa kuljetus hyllypalveluineen
Myymme, markkinoimme ja valmistamme omia rakennus- ja raudoitustuotteita, rakennusteollisuudelle ja ammattirakentajille.

Rinotop Oy – Peilituote on Pohjoismaiden ainoa kuperan peililasin valmistaja. Toimitamme taustapeilejä sekä niiden kiinnikevarsia hyötyajoneuvojen valmistajille ja varaosatukkureille sekä erikoisempia peilituotteita tuotteita mm. lääke- ja puolustusteollisuuteen sekä julkiselle sektorille.

Rinotop on kotimainen ISO 9001 -sertifioitu perheyritys, jonka toiminta on luotettavaa, vastuullista ja avointa.
Yrityksen historiaa
Rinotop Oy:n muoviliiketoiminta sai alkunsa 1950-luvulta, kun Harry Kerbs oli yksi niistä muovialan uranuurtajista, jotka toivat ruiskupuristustekniikan Suomeen. 

Rinotop Oy on perustettu vuonna 1992 erilaisten yritysjärjestelyjen kautta. Yrityksen periaatteita ovat vastuullisuus ja luotettavuus kaikille sidosryhmille. Rinotop on keskittynyt viime vuosina teknisten muoviosien alihankintapalveluihin teollisuudelle sekä omiin raudoituskorokkeisiin. Nykytoiminta on kehittynyt kokonaispalveluksi, joka sisältää tuotesuunnittelun eri vaiheineen sekä muotti- ja tuotevalmistuksen. Asiakasvaatimuksista riippuen palveluun kuuluu myös painatus-, pintakäsittely-, maalaus-, häiriösuojaus- ja liittämistyöt sekä erilaiset kokoonpanot.

Vuonna 2006 Rinotop osti raudoituskorokkeita valmistavan kotimaisen yrityksen. Rinotopista on tullut oman tuotekehityksen, valmistuksen ja hyllyynpalvelun ansiosta Suomen merkittävin raudoituskorokkeiden toimittaja elementtitehtaisiin. Palvelemme myös raudoitus- ja rakennusliikkeitä.

Alipaineviemäriyksiköiden ja niiden osien valmistus siirtyi Rinotopille vuonna 2008 tehdyllä liiketoimintaostolla. Tämä hankinta laajensi palveluja alan yrityksille.

Vuonna 2016 Rinotop osti Vuoren Sorvaamon ja laajensi muottiosastoaan. Vuonna 2017 laserhitsauksen ammattilainen Keith Muhonen otti vastuulleen yrityksen muottiosaston. Muhosen mukaantulon myötä tarjoamme myös laserhitsauspalveluita.

Vuonna 2018 ostimme suomalaisen perheyrityksen - Peilituote Oy:n - liiketoiminnan. Peilituote on perustettu vuonna 1960 ja on siitä lähtien valmistanut kuperaa peililasia, ajoneuvopeilejä, valvontapeilejä sekä peilien kiinnitysvarsia ajoneuvoihin ja kiinteistöihin.

Rinotop Oy pyrkii kehittämään toimintaansa entistä asiakaslähtöisemmäksi teknisten ruiskuvaluosien ja niihin liittyvien osakokonaisuuksien toimittajana. Samalla se laajentaa omien korkealaatuisten kotimaisten tuotteidensa valikoimaa.
Palvelut
Ruiskupuristus
Alihankintapalvelumme sisältää tuoteideoinnin ja -suunnittelun, muottisuunnittelun ja -valmistuksen sekä tuotevalmistuksen ruiskupuristustekniikalla
Lue lisää
Muotinvalmistus
Yrityksemme oma muottivalmistus, sekä oma muottihuoltomme takaavat asiakkaillemme luotettavat ja nopeat toimitukset projektin koosta riippumatta
Lue lisää
Raudoitus ja rakennustuotteet
Rinotop myy, markkinoi ja valmistaa omia rakennus- ja raudoitustuotteita, rakennusteollisuudelle ja ammattirakentajille
Lue lisää
Laserhitsaus
Teemme erinomaista ja tarkkaa hitsaustyötä laitteistolla, jonka helppo kuljetus mahdollistaa hitsauksen myös asiakkaan luona
Lue lisää
Peilituotteet
Toimitamme taustapeilejä sekä niiden kiinnikevarsia hyötyajoneuvojen valmistajille ja varaosatukkureille, sekä erikoisempia peilituotteita
Lue lisää
Rinotop Oy 
Vaaksintie 2 
05100 Röykkä 
(09) 276 4670 
info@rinotop.fi

    Seuraa meitä